Magens Mening

Magens Mening

På G igen!

TankarPosted by Jens 2012-04-10 21:34:34
Under påsken fick jag bara till ett träningspass. En väldigt skön löprunda med flickvännen, men annars har det varit väldigt mycket stillasittande och spelande av backgammon!

Men idag var det dags igen för rejäl träning! Idag blev det ATP-träning, 4x4x60m.
Den stora förändringen var att Miss Fitness fick 10 meters handikapp vilket pressade både henne och mej - så kvaliteten på loppen blev avgjort bättre för oss båda, även om tekniken kanske fick stryka lite på foten, då vi spände oss lite mer. Det var lite mer av grispass - men det gjorde verkligen nytta. Det är jag säker på!

Frivändningar blir allt bättre. Känner mig mer säker på övningen för varje gång. Och mina nya lyftarskor gör verkligen nytta. Jag får en avgjort bättre stabilitet och stöd i lyften. Idag blev det också lite mer maxlyft och det blev tvåor på 75 kg - vilket jag är lite nöjd med just nu. Men snart skall det blir lite tyngre även där.

Som vanligt på dessa pass blev det lite crossfit övningar - som verkligen är en pulshöjare och suger verkligen den sista musten ur kroppen.

Nu är man bara så trött och vill bara sova.. Det blir tidigt i säng idag!
Men nu är jag på gång igen efter lite vadbekymmer.

Nu kör vi!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.