Magens Mening

Magens Mening

en tillfällig dipp

TankarPosted by Jens 2012-04-01 22:55:09
Idag gick jag till träningen med lite osäkra förhoppningar. Osäkerheten och farhågan om min vad som gjorde att jag avbröt sista loppet i torsdags blev tyvärr lite besannad redan i de första stegringsloppen då jag kände att det kittlade till lite för mycket för att det skulle vara riktigt roligt att springa fort. Detta gjorde att jag försvann in i styrkerummet strax efter. (efter att ha sett ett grymt 400m lopp av "ingenting är omöjligt" - Riktig kul att se!!)

Marklyft med raka ben var en liten ny övning. Det är lite alltid kul - då finns möjlighet till lite träningsvärk! :)
Annars så tycker jag att jag behärskar frivändning och ryck ganska hyfsat numer. Mycket stabilare i mina rörelser (kanske har mina ny stabila lyftskor lite effekt ändå) och en tydligare explosivitet i rörelserna gör att framstegen kommer allt mer. Hoppas bara att jag kan utnyttja denna nya förmåga i min löpning också. Då kommer det gå bra!smiley

Och brutalbänk. Denna övning som jag tidigare fruktat så mycket ser jag nästan framemot vid varje träning numer. Inte för att jag gör oändligt många, men det är i alla fall inte så att man gör helt bort sig numer.

Så trist med löpningen - men där vet jag att jag snart är på gång igen. Men styrkan känns fortfarande bra.
Något annat positivt är att jag hade en minskning av mitt midjemått vid senaste invägningen i lördagsmorse! Det ser jag som grymt postivt! Jeeeej!!


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.