Magens Mening

Magens Mening

På rätt väg fortfarande

TankarPosted by Jens 2012-03-29 21:02:16
Träningen de senaste veckorna går fortfarande helt rätt. Känner mig fortfarande stark och det är riktigt härligt att träna. Jag är fortfarande bra på att ta ut mig. I tisdags sa dock höger vaden i från med en minimini-bristning - men den känns redan mycket bättre i vaden så det är ingen fara alls med den.

Idag blev det också ren styrketräning - med en hel del teknikträning på ryck, överstöt och frivändningar. Det är faktiskt riktigt kul att köra ren styrketräning med stänger och allt. Tidigare så har det varit mycket mer fokuserat på traditionella knäböj och utfallssteg. Jag har mycket kvar att lära där och jag hoppas jag kan fortsätta utvecklas där på samma sätt.
Träningspasset avslutades med "finnen".. Den ska nu vara ett regelbundet inslag i träningspassen. Fy satan vad den är bra.

Nu önskar jag bara att det börjar synas på vågen, midjemåttet och på tidtagaruret. Även om jag träningen går väldigt bra, jag känner mig snabb och tycker att fysiken förbättrats så syns dessa förändringar bara marginellt på det som går att mäta. Men det är väl kanske för tidigt att se förändringar än. Det är inte så längesedan jag kom igång trots allt. Men jag kommer kunna leva på bara själva känslan ett tag till!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.