Magens Mening

Magens Mening

Äntligen!!!

TankarPosted by Jens 2012-03-22 22:12:42
Idag var mitt första pass på sjuuuukt länge där jag kände mig stark, snabb och där tröttheten aldrig riktigt kickade in fast man körde på ordentligt. Så härligt och så efterlängtat!!

Först lite hederlig löpträning, ATP (4x3) - efter det lite kvalificerad ryckövningar (bara på 45 kg - men tekniken kändes riktigt bra - och det kändes som det viktigast just nu. Direkt efter det så var det lite crossfit för att få upp skön puls igen och både magen (fällkniv) och hamstringen fick jobba ordentligt. Men även ryck-böj för att stärka axlar och bålen. Efter det så blev det även lite hoppövningar som avslutning (upphopp på plint) och .. något som jag inte kört på bra länge nu.. Borzow-hopp. Härligt. Jag skulle egentligen kunnat fortsätta träna - men jag tror också att det var bra att stoppade så min kropp inte är helt trasig imorgon.

Dessutom har jag nu även fått magnetröntgen tid på onsdag i nästa vecka - så jag kan få besked om vad som kan vara besvär i mitt knä. Men det har redan känts lite bättre den senaste veckan det också. Svullnaden har gått ner lite.

Men jag har lagt ner ganska mycket träningstid de senaste veckorna - så det känns bra att det äntligen blev lite pay-off. Det har varit mycket fokus på kondition och crossfit-övningar - där MissFitness verkligen har varit suverän med variation och tips! Nu känns det som om man kan ha lite mer kvantitet på träningarna utan att man fullständigt dör!

Våren, solen och värmen har också kommit till Stockholm så till helgen blir det nog att man plockar ner cykeln från vinden och transporten till och från jobb kan börja ske på annat sätt än en halvdeprimerande t-bana.
Promenader och cykelturer i friska luften kommer göra mig gott! Fysiskt och själsligt!
Kan vi hoppas att det börjar synas på våg och måttband snart också? Vikten som sådan är inte jätteavgörande, men lite mer fasthet och muskler hade ju inte varit fel.


Nu blir det ett styrkepass imorgon - men sedan ser jag framemot passet på söndagen. Då ska det blir mer löpning!!

Nu pekar lite saker i rätt riktning igen - Bring it on! smiley  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.