Magens Mening

Magens Mening

Första passet

TankarPosted by Jens 2012-02-23 21:00:05
Pga av min minibristning i vaden och lite allmänt ont om tid har det inte varit så mycket träning för min del. Jag har suttit lite på motionscyklen och varit aktiv på crosstrainer lite, men inte så allvarligt.

Idag var det så dags för första riktiga löppasset. Och min kropp undrade nog verkligen vad jag sysslade med.
Till historien hör att jag till lunch hade ett pannkaksrace med ett par av mina kollegor, där jag åt som om det inte fanns någon morgondag - och sedan ett par timmar så genomförde jag ett ATP-pass ("bara" 3x4x60m) - vilket min kropp tolkade som om jag sprang som om det inte fanns någon morgondag. Min kropp blev nog väldigt förvirrad idag..

Men den stora behållningen var att bortsett från att jag kände mig tung (mina pannkakor är nog lite av förklaringen - men inte hela!!) - var att jag fortfarande inte har någon smärta i ljumske... och inte heller kände något i min bristning i vaden.

Men nu ska det bli många grispass här en tid framöver. Det ska bli lite långpass och kanske lite backträning snart hoppas jag.


P.S. För er som undrar hur det gick i pannkakstävlingen så kan jag meddela att det blev en delad första plats - vilket grämer mig som fan nu - men efter 23 pannkakor så var det fan helt omöjligt att äta en till....smiley

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jennica 2012-02-24 22:29:00

23!!!! Herregud.. kolhydratsladdning :) Bästa brukar vara att träna/springa efter ett (lagom) julbord :D
Roligt att du håller i både ljumsken och vaden!

Kram!

http://jennica.bodenfors.se