Magens Mening

Magens Mening

Skön avslutning på veckan!

TankarPosted by Jens 2012-01-15 17:09:13
Efter en hyfsad katastrofal träningsvecka så avslutade den ändå väldigt bra. Det har varit en hel del på jobbet och en del styrelsejobb i bostadsrättsföreningen så har det inte blivit mer än något enstaka väldiga korta besök i gymmet.

Men idag så var det äntligen dags för söndagspasset där man känner att man känner att man inte behöver stressa för att hinna hem i vettig tid. Inte nog med att jag lyckades dra fram Miss Fitness till pers på flygande 30m. Grymt gjort!! Det kommer gå snabbt för Miss Fitness i år. Kom ihåg att det var här ni läste det först!!

Själv lyckades jag även pressa mig till att springa på 3.43 på samma sträcka. 3.43 är väl ingen gigant tid precis men det var ändå ett rejält steg i rätt riktning. Det känns som om man har lite mer fart i benen. Det efterföljande ATP-loppen på 60m kändes också bättre. Nu kunde man ana en acceleration...smiley

Som "tack för hjälpen" så fick jag mig en duvning i lyft teknik av Miss Fitness också. Min teknik blir allt bättre och jag fick t.o.m. lite beröm idag, minsann. Men vikterna är fortfarande inget att skryta över.
Jag har sådan enorm lust att börja lyfta riktigt tungt igen, men jag är lika rädd att börja lyfta för tungt så att jag slår upp ljumskskadan igen. Så det blir att skynda långsamt.

Men ljumsken håller sig fortfarande i schack och det är jag mest nöjd över!

Tyvärr ger nog inte nästa vecka mer tillfällen av träning men jag ska verkligen försöka komma iväg lite mer nu... för idag kändes det som om man hade LIIITE flyt.. och den känslan vill behålla så länge som möjligt!

  • Comments(1)//magen.snabbast.net/#post30