Magens Mening

Magens Mening

Jodå!

TankarPosted by Jens 2012-01-08 16:19:32
Igår var jag lite neråt. Minusgrader (men soligt!) och jag tänkte att jag skulle ut på lite distanslöpning. Till Två sjöar, runt dessa och hem var planen.. Det skulle bli ett rätt ordentligt pass tänkte jag. Jag smörjde in mina fötter noggrant innan som jag lärt mig av mina långdistansvänner. Trots mina goda ambitioner så bestraffades jag med skoskav under hålfoten ganska direkt. Så min ambition att springa runt två sjöar blev bara ett varv runt sjön. Så mina ambitioner att springa i någon timme, blev inte mer än 25 minuter innan jag var tvungen att avsluta. Det är inte ofta jag frivilligt går ut och springer så det var trist att man inte får utdelning. Och den här gången så var det alltså inte pumpen eller orken som satte stopp, utan dumma jävla skavsår.

Därför trodde jag också att dagens träningspass skulle vara spolierat - men det är ju en hel annan typ av löpning..vilket alls läsare vet..smiley Löpning på framfoten gjorde inte alls lika ont i skavsåret som när man harvar runt i ett mer makligt tempo.

Idag kom jag åtminstone under 3,50 på flygande 30m. Alltid något... Sedan blev det lite mer har-hjälp åt medel- och långdistansarna. I vanlig ordning fick jag en av dom att spy!! smiley Och inte en endast lite smärtsignal från ljumsken. Så löpträningspasset får betraktas som en succé!!

Efter löppasset blev det en liten körning för bålmuskelaturen också.

Nu är det soff- och filmdags.

  • Comments(0)//magen.snabbast.net/#post29