Magens Mening

Magens Mening

Nyårslöfte?

TankarPosted by Jens 2012-01-02 21:33:47
Ett år har nästan gått sedan jag skrev senast. Det beror till stor del att jag verkligen ledsnade på min strulande ljumske som aldrig gav med sig. Den gjorde ständigt ont och hindrade mig från att träna för fullt, inte kunna satsa fullt på det sätt som jag önskar.
Och hur kul är det egentligen att bara skriva om rehab-träning och vila?!?!... Och mindre intressant att läsa om också.

Mitt nyårslöfte nu är inte att träna mer eftersom jag den senaste månaden har börjat träna lite mer ordentligt igen - utan att skriva om det (man vill ju inte skruva upp några förväntningar i onödan! smiley). Och det är fantastiskt kul!!!

Men det har inte bara varit rakt igenom bra träning men det känns ändå mycket bättre.. på ett annat sätt. Någon gång har jag vaknat med att ha lite ont i ljumsken men ändå inte på samma sätt och har egentligen inte haft ont när jag tränat. Men jag har ännu inte dragit på med riktigt ordentligt - jag ska skynda långsamt nu. Jag har inga planer alls att tävla denna inomhussäsong, vilket är trist med både VSM och särskilt Veteran VM som hade varit väldigt kul att få uppleva igen. Utan det får bli utomhussäsongen och nästa år som får bli målet. Då är jag äntligen yngst i klassen igen! smiley

Sedan februari/mars när jag slutade tävla/träna/skriva så har det mest varit Voltaren, vila, ett par behandlingar hos en naprapat, lite rehab, mycket Angry Birds, en del mys framför min öppna spis och en hel del på det privata planet som nu har landat och har nu blivit riktigt bra.

Jag hoppas verkligen nu att ljumsken ska vara så pass bra att jag kan börja träna riktigt ordentligt.

Men jag tror det börjar bli dags att uppdatera målen, se över hemsidans struktur och lite annat.. och börja planera träningen lite mer strukturerat.. men framför allt ... GET MY ASS MOVIN'!!!

  • Comments(2)//magen.snabbast.net/#post27